Mandura

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Mandura yaiku salah sawijining nagara ing pewayangan Jawa. Kang dadi Ratu yaiku Prabu Kuntiboja. Prabu Kuntiboja yaiku bapakipun Dewi Kunthi.