Mandura

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Mandura ya iku salah sawijining nagara ing pewayangan Jawa. Kang dadi Ratu ya iku Prabu Kuntiboja. Prabu Kuntiboja ya iku bapakipun Dewi Kunthi.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Mandura&oldid=967871"