Mandura

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Mandura ya iku salah sawijining nagara ing pewayangan Jawa. Kang dadi Ratu ya iku Prabu Kuntiboja. Prabu Kuntiboja ya iku bapakipun Dewi Kunthi.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Mandura&oldid=967871"