Mandura

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Mandura ya iku salah sawijining nagara ing pewayangan Jawa. Kang dadi Ratu ya iku Prabu Kuntiboja. Prabu Kuntiboja ya iku bapakipun Dewi Kunthi.