Manasa Vaniqi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Manasa Vaniqi (lair 1952 - surut 2015), nalika tilar donya umuré 62 taun, iku Lètnan Kolonèl lan pagawé negeri Fiji. Dhèwèké iku uga dadi Mantri Urusan Gula (wiwit 2009).[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]