Mampir ngombé

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Mampir ngombé utawi pinarak ngunjuk, tegesipun inggih boten bakal dangu nanging namung sekedhap, kados, gesang punika namung pinarak ngunjuk.