Malaya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Malaya

Féderasi Malaya utawa luwih ditepungi minangka Pasekuton Tlatah Melayu (sajeroning tulisan Jawi: ڤرسكوتوان تنه ملايو), diwangun nalika taun 1948 lan kapérang saka loro pamukiman Britania: Penang lan Melaka ditambah karo sanga nagari Melayu (sing dipréntah para Sultan).

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]