Malaya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Féderasi Malaya utawa luwih ditepungi minangka Pasekuton Tlatah Melayu (sajeroning tulisan Jawi: ڤرسكوتوان تنه ملايو), dibentuk nalika taun 1948 lan kapérang saka loro pamukiman Britania: Penang lan Melaka ditambah karo sanga negeri Melayu (sing dipréntah para Sultan).

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]