Malaya

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Féderasi Malaya utawa luwih ditepungi minangka Pasekuton Tlatah Melayu (jroning tulisan Jawi: ڤرسكوتوان تنه ملايو), dibentuk nalika taun 1948 lan kapérang saka loro pamukiman Britania: Penang lan Melaka ditambah karo sanga negeri Melayu (sing dipréntah para Sultan).

Delengen uga[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Malaya&oldid=1010035"