Magnavox Odyssey

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Konsol gim Magnavox Odyssey

Magnavox Odyssey minangka konsol gim video omah komersial pisanan. Konsol iki dikembangake dening tim cilik sing dipimpin dening Ralph H. Baer ing Sanders Associates lan dirilis dening Magnavox ing Amerika Serikat ing September 1972 lan ing luar negeri ing taun sabanjure.

Referensi[besut | besut sumber]