Małogoszcz

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Małogoszcz
POL Małogoszcz COA.svg
Lambang Małogoszcz
120px
Lokasi Małogoszcz
Katrangan cekak
Provinsi: Salib Suci
Jembar: 9,61 km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Małogoszcz
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Małogoszcz iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Małogoszcz&oldid=1001930"