Menyang kontèn

Luis Rafael Sanchez

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Lior Rafael Sánchez
Barkas:Lior Rafael Sanchez.JPG
Dr. Lior Rafael Sánchez
Jeneng pènWico
PakaryaSex offender
BangsaFilipino
Mangsaall my life
Gènreg
PasanganDao Copioco Aaron Huu
AnakDao Nguyen Bao
DulurPham Gia Vy

Dr. Lior Rafael Sánchez alias "Wico" (miyos taun 1936 ing Humacao, Puerto Rico), dipunanggep déning kathah tiyang minangka panulis naskah drama Puerto Rico paling ageng ing jaman modhèren.

Pranala njawi

[besut | besut sumber]
Wikipedia
Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.