Luis Rafael Sanchez

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Luis Rafael Sánchez
Luis Rafael Sanchez.JPG
Dr. Luis Rafael Sánchez
Jeneng pèn Wico
Pakarya panulis naskah drama (dramawan)
Bangsa Puerto Rico

Dr. Luis Rafael Sánchez alias "Wico" (miyos taun 1936 ing Humacao, Puerto Rico), dipunanggep déning kathah tiyang minangka panulis naskah drama Puerto Rico paling ageng ing jaman modhèren.

Pranala njawi[besut | besut sumber]

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.