Luboń

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Luboń
POL Luboń COA.svg
Lambang Luboń
POL Luboń map.svg
Lokasi Luboń
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Luboń
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Luboń iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.