Louis XIII saking Prancis

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Louis XIII.jpg

Louis Cithakan:Rom-maj dipunceluk le Juste miyos nalika surya kaping 27 September, 1601, Fontainebleau-14 Mèi, 1643, Saint-Germain-en-Laye), inggih punika raja Prancis sarta Navarre (1610-1643). Panjenenganipun putra saking Henri IV kaliyan Marie de Médicis, panjenenganipun bapanipun Louis XIV.