Gunung Llullaillaco

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
(Dilih saka Llullaillaco)

Llullaillaco inggih punika salah satunggaling gunung latu tipe stratovolcano ingkang papanipun menggen wonten ing watesan antawisipun Argèntina Provinsi Salta kaliyan Chili. Gunung punika papanipun wonten ing Puna de Atacama, tlatah kanthi pucuk vulkanik ing inggil sanget wonten ing dataran tinggi Atacama, minangka papan ingkang garing wobteb ing donya.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ (id)[1](dipunundhuh tanggal 27 September 2012)