Lipsk

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Lipsk
POL Lipsk COA.svg
Lambang Lipsk
120px
Lokasi Lipsk
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Lipsk
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Lipsk, (Lituania: Liepinė) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Lipsk&oldid=1090719"