Linz

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Linz
Location of Linz
Area code(s) 0732, 070
Website: www.linz.at
Pemandangan kutha Linz

Linz iku sawijining kutha paling gedhé namer telu ing Austria. Padunungé ana 188.968 jiwa (2006). Kutha iki dunungé ing Austria bagéan lor,kanthi elevasi 266 m. Persisé ana ing nagara bagéan Austria Hulu. Kutha iki jembaré 96,048 km². Kutha iki nduwèni angka kapadhetan padunung 1.957,4 jiwa/km².

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Linz ing Wikimedia Commons.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Linz&oldid=975824"