Legawa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Miturut Soedjaerwo,Legawa iku tembung saking basa Jawa sing uga dianggo ing basa Indonesia. Legawa andhuweni teges lila utawa eklas. tembung iki nggambaraké sikap batin kang eklas, lila, ora kagubel ing rasa owel utawa gela.[1].

déné miturut tegesé saka jeneng aran, Legawa racaké digunaake kanggé jeneng bocah lanang. Legawa andhuweni teges tulus lan uga eklas.[2]

Cathetan[besut | besut sumber]

  1. Soedjarwo: "legawa", kaca 11. Lengkongcilik Press, 2009
  2. http://artinama.organisasi.com : Legawa diundhuh tanggal 11 Juni 2012