Lee Na Young

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lee Na-young
Lair (1979-02-22) Fèbruari 22, 1979 (umur 40)
Seoul, South Koréa
Jeneng Koréa
Hangul 이나영
Alihaksara Koréa Kang Sinampurna Lee Na-young
McCune–Reischauer Yi NaYŏng

Lee Na Young (lair ing Seoul, Koréa Kidul tanggal 22 Pebruari 1979) ya iku aktris Koréa sing misuwur. Lee Na Young wis akèh mbintang prodhuk-prodhuk iklan ing Koréa Kidul. Lee Na Young ora mung misuwur ana ing iklan komersial nanging uga akèh mbintangi filem mini utawa drama seri. Lee Na Young kerep njupuk peran ana ing filem-filem, tuladhané nalika dadi prajurit perang ana ing Dream thriller ning filem Warrior, dadi pemeran ana ing filem komedi romantis sing critane nresnani wong lanang sing dipendhem ana ing sajeroning ati suwéné 10 taun, lan dadi kurban pemerkosaan ana ing filem drama Maundy Thursday. Nalika ana Awards 25 Film Blue Dragon, Lee Na-Young menangke penghargaan kanggoi nominasi pemeran wanita terbaik.

Filmography[besut | besut sumber]

Drama[besut | besut sumber]

Film[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]