Lebanon (film)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Lebanon
Gambar:Lebanonposter.jpg
Juru arah Samuel Maoz
Juru tulis Samuel Maoz
Juru paraga Oshri Cohen
Sinématografi Giora Bejach
Juru besut Arik Leibovitch
Tanggal babar
September 2009
Suwé
90 menit
Nagara  Israèl
Basa Basa Arab, Ibrani

Lebanon iku film perang Israèl sing disutradarani déning Samuel Maoz. Film iki menangaké Leone d'Oro ing Fèstival Film Internasional Venesia kaping 66,[1], dadi film Israèl kapisan sing menangaké pamulèn iku. Film iki durung ditayangaké sacara amba. Ing Israèl dhéwé film iki dianggep kontrovèrsial. Film iki dinominasèkaké kanggo Ophir Awards.

Paraga[besut | besut sumber]

Catethan sikil[besut | besut sumber]

  1. ^ "66th Venice International Film Festival: Official Awards". labiennale.org. Dijupuk 2009-09-13. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Lebanon_(film)&oldid=954598"