Lebanon (film)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Lebanon
Gambar:Lebanonposter.jpg
Disutradarani Samuel Maoz
Ditulis déning Samuel Maoz
Dibintangi Oshri Cohen
Sinématografi Giora Bejach
Dibesut déning Arik Leibovitch
Tanggal metu
September 2009
Suwéné
90 menit
Nagara  Israèl
Basa Basa Arab, Ibrani

Lebanon iku filem perang Israèl sing disutradarani Samuel Maoz. Film iki menangaké Leone d'Oro ing Fèstival Film Internasional Venesia kaping 66,[1], dadi filem Israèl kapisan sing menangaké pamulèn iku. Film iki durung ditayangaké kanthi amba. Ing Israèl dhéwé filem iki dianggep kontrovèrsial. Film iki dinominasèkaké kanggo Ophir Awards.

Ingkang maragani[besut | besut sumber]

Catethan sikil[besut | besut sumber]

  1. ^ "66th Venice International Film Festival: Official Awards". labiennale.org. Dijupuk 2009-09-13. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]