Lebanon (film)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lebanon
Gambar:Lebanonposter.jpg
DisutradaraniSamuel Maoz
Ditulis déningSamuel Maoz
DibintangiOshri Cohen
SinématografiGiora Bejach
Dibesut déningArik Leibovitch
Tanggal metu
September 2009
Suwéné
90 menit
Nagara Israèl
BasaBasa Arab, Ibrani

Lebanon iku filem perang Israèl sing disutradarani Samuel Maoz. Film iki menangaké Leone d'Oro ing Fèstival Film Internasional Venesia kaping 66,[1], dadi filem Israèl kapisan sing menangaké pamulèn iku. Film iki durung ditayangaké kanthi amba. Ing Israèl dhéwé filem iki dianggep kontrovèrsial. Film iki dinominasèkaké kanggo Ophir Awards.

Ingkang maragani[besut | besut sumber]

Catethan sikil[besut | besut sumber]

  1. "66th Venice International Film Festival: Official Awards". labiennale.org. Dijupuk 2009-09-13. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]