Lebanon (film)

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Lebanon
Gambar:Lebanonposter.jpg
Juru arah Samuel Maoz
Juru tulis Samuel Maoz
Juru paraga Oshri Cohen
Sinématografi Giora Bejach
Juru besut Arik Leibovitch
Tanggal babar
September 2009
Suwé
90 menit
Nagara Cithakan:Country data Israèl
Basa Basa Arab, Ibrani

Lebanon iku film perang Israèl sing disutradarani déning Samuel Maoz. Film iki menangaké Leone d'Oro ing Fèstival Film Internasional Venesia kaping 66,[1], dadi film Israèl kapisan sing menangaké pamulèn iku. Film iki durung ditayangaké sacara amba. Ing Israèl dhéwé film iki dianggep kontrovèrsial. Film iki dinominasèkaké kanggo Ophir Awards.

Paraga[besut | besut sumber]

Catethan sikil[besut | besut sumber]

  1. ^ "66th Venice International Film Festival: Official Awards". labiennale.org. Retrieved 2009-09-13. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Lebanon_(film)&oldid=954598"