Lambang Powiat Chrzanów

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lambang powiat Chrzanóws

Lambang Powiat Chrzanów iku awujud tamèng sing dipara loro ing sisih kiwa lan tengen.

  • Sisih kiwa ana gambaré Garudha Putih mawa makutha separo. Garudha Putih iki lambang provinsi Malopolskie lan uga Lambang Polen.
  • Sisih tengen ana gambaré Santo Nikolas. Santo Nikolas digambaraké ngasta bal telu karo tekené. Santo Nikolas iku santo pangreksa kutha iki, mulané ana gambaré ing kéné.

Lambang iki lagi dienggo wiwit taun 1999.