Lady and the Tramp

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist. Lady and the Tramp iku sawijining filem animasi sing diprodhuksi Walt Disney lan dirilis ing biyoskup déning Buena Vista Pictures tanggal 22 Juni 1955. Film animasi angka 15 saka serial Walt Disney Animated Classics, iki minangka filem animasi kapisan sing diprosès migunakaké fitur CinemaScope widescreen.[1] Film sing ngandharaké carita katresnan asu wadon sing jenengé Lady karo asu lanang sing jenengé Tramp. Sekuel saka filem iki ya iku Lady and the Tramp II: Scamp's Adventure sing dirilis taun 2001.

Pengisi swara[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Finch, Christopher: "Chapter 8: Interruption and Innovations", pages 234-244. The Art of Walt Disney, 2004

Pranala njaba[besut | besut sumber]