Lady Antebellum

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lady Antebellum
LadyAntebellumApr10.jpg
Lady Antebellum ing wulan April 2010
Pratélan latar wuri
SakaNashville, Tennessee, AS.
GénreCountry, Country pop
Mangsa akarya2006–saiki
LabèlCapitol Nashville
Sing magepokanJim Brickman, Linda Davis, Josh Kelley, Paul Worley, Maroon 5
Sana jaringanhttp://ladyantebellum.com
AnggotaDave Haywood
Charles Kelley
Hillary Scott

Lady Antebellum iku sawijining grup country music sing asalé saka Nashville, Tennessee, Amérikah Sarékat. Grup iki kadhapur taun 2006 kanthi anggota 3 ya iku Charles Kelley (vokal), Dave Haywood (background vokal, gitar, piano, mandolin) lan Hillary Scott (vokal). Grup iki miwiti debut taun 2007 ing single Jim Brickman sing judhulé "Never Alone", sadurungé napakasmani kontrak karo Capitol Records Nashville lan ngluncuraké "Love Don't Live Here". Lagu iki tau nggayuh posisi 3 ing tangga lagu Hot Country Songs taun 2008. Singel liyané antarané "Lookin' for a Good Time" lan "I Run to You". Tengahan 2009, lagu "Need You Now," diluncuraké. Lagu iki dijupuk saka album paling anyaré sing diluncuraké Januari 2010 kanthi sesirah sing padha.

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]