Lading pawon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Macem-macem pisau pawon

Lading pawon apa piso sing dimaksudaké kanggo digunakake ing nyepakake pangan . Sanajan akeh karya iki bisa ditindakake kanthi sawetara piso tujuan umum - utamane piso koki gedhe, cleaver sing angel, piso cilik lan sawetara wilah bergerigi (kayata piso roti utawa piso utilitas bergerigi) - ana uga akeh pisau khusus sing dirancang kanggo tugas tartamtu. Pisau pawon bisa digawe saka macem-macem bahan.