Ladak kecangklak

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Ladak kecangklak iku Paribasa sajeroning Basa Jawa sing tegesé wong kang angkuh nemoni pakewuh marga tumindake dhéwé.

Uga delengen[besut | besut sumber]