Lètnan Kolonèl

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Tandha pangkat Letkol TNI AD

Lètnan Kolonèl (Lètkol) iku tandha pangkat ing jenjang perwira menengah sajeroning kemilitèran ing Indonésia, satingkat karo Ajun Komisaris Besar Pulisi sajeroning Kepulisian Républik Indonésia/Polri.

Samangsa panjajahan Walanda, dikenal kanthi sebutan Overste sajeroning ketentaraan Hindia Walanda utawa ' Koninklijk Nederlands-Indisch Leger/KNIL.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]