Lètnan Kolonèl

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Tandha pangkat Letkol TNI AD

Lètnan Kolonèl (Lètkol) iku tandha pangkat ing jenjang perwira menengah jroning kemilitèran ing Indonésia, satingkat karo Ajun Komisaris Besar Pulisi jroning Kepulisian Républik Indonésia/Polri.

Samangsa panjajahan Walanda, dikenal kanthi sebutan Overste jroning ketentaraan Hindia Walanda utawa ' Koninklijk Nederlands-Indisch Leger/KNIL.

Delengen uga[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Lètnan_Kolonèl&oldid=1052786"