L'Homme révolté

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

L'Homme révolté iku klumpukan esai kang diserat déning Albert Camus. Buku iki wis terbit ana ing basa Indonesia kanthi judhul Pemberontak. Buku iki ngandaraké perkara nglalu lan sipating èksistènsi sing absurd.