L'Homme révolté

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

L'Homme révolté iku klumpukan esai kang diserat déning Albert Camus. Buku iki wis terbit ana ing basa Indonesia kanthi judhul Pemberontak. Buku iki ngandaraké prakara nglalu lan sipating èksistènsi sing absurd.