Kuwé strobéri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Strawberry cake
A strawberry layer cake
A strawberry layer cake filled with whipped cream
JinisCake
AjanganDessert, tea, coffee
Woworan pokokCake batter, strawberries
VariasiStrawberry cheesecake
  Médhia: Strawberry cake

Kuwé strobéri yaiku olahan kue sing nggunakake stroberi minangka bahan utama. Stroberi bisa digunakake ing adonan kue, roti ing ndhuwur lan ing frosting kue stroberi. Sawetara disajikake kanthi adhem utawa sebagian beku, lan kadang-kadang disajeni minangka sajian kanggo Dina Valentine .