Kuwé srengéngé

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kuwé srengéngé
Taichung Sun Cake.JPG
Buku masakan: Kuwé srengéngé  Médhia: Kuwé srengéngé

Suncake, utawa taiyang bing, minangka salah sawijining olahan panganan cuci mulut sing populer ing Taiwan sing asale saka kutha Taichung, Taiwan. Isi khas kalebu maltosa (gula malt kental), lan biasane didol ing kothak hadiah khusus minangka souvenir kanggo pengunjung. Sawetara toko jajanan suncake sing misuwur mesthi duwe garis dawa wong sing ngenteni tuku suncak kotak.