Kuwé nanas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pineapple cake
Pineapple Pastry.JPG
Pineapple cake
Jeneng liyanéFengli Su,[1] pineapple shortcake, pineapple pastry
AjanganDessert
Panggonan asalTaichung
Tlatah utawa prajaEast Asia
Woworan pokokPastry (butter, egg yolk, sugar), pineapple jam
Buku masakan: Pineapple cake  Médhia: Pineapple cake

Kue nanas ( traditional Chinese  ; Hokkien : ông-lâi-so͘) minangka salah sawijining olahan jajanan tradisional Taiwan sing legi sing isine mentega, glepung, endhog, gula, lan selai nanas utawa irisan.

  1. Schwankert, Steven (January 17, 2015). "Before and After (Taiwanese): Beyond Taipei's Night Market Snacks". The Beijinger. Dibukak ing January 13, 2016.