Kumelembuai, Minahasa Kidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kumelembuai, Minahasa Kidul
Nagara Indonésia

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Minahasa Selatan {{{nama dati2}}}]]

Kumelembuai iku kecamatan ing Kabupaten Minahasa Selatan propinsi Sulawesi Utara.

Kabupaten Minahasa Selatan