Kulit endhog

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kulit endhog manuk liar sing rusak

Lan eggshell punika salah sawijining panutup njaba saka hard-shelled endhog lan saka sawetara Wangun endhog karo jaket njaba alus.

Embrio kupu-kupu / ulat katon liwat endhog transparan