Kukis selé kacang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Peanut butter cookie
Peanut butter cookies, September 2009.jpg
Peanut butter cookies with peanut chunks
JinisCookie
Panggonan asalUnited States
DigawéGeorge Washington Carver
Woworan pokokPeanut butter
Buku masakan: Peanut butter cookie  Médhia: Peanut butter cookie

Cookie sele kacang minangka salah sawijining jinis cookie sing dibedakake amarga duwe butter kacang minangka bahan utama. Cookie kasebut asale ing Amerika Serikat, pembangunan wiwit taun 1910-an. [1] Yen butter kacang garing digunakake, cookie sing diasilake bisa uga ngemot fragmen kacang.

Kukis

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Peanut Butter Cookies(www.NewEnglandRecipes.org)