Kudhung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Wong wadon kang ngenakaké kudhung ing Alanya, Turki.

Kudhung utawa kerudung ing jaman sapunika sampun kathah diremeni tiyang. Boten ningali sepuh nomipun ingkang ngginakaken. Jaman ingkang sangsaya maju punika dipunkebaki tiyang pengagem kudhung ingkang kerep dipunarani jilbaber (basa gaul).