Kudhung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Wikifikasi

Sedaya utawi sapérangan saking artikel punika prayogi dipun wikifikasi.

Wong wadon sing ngenakaké kudhung ing Alanya, Turki.

Kudhung utawa kerudung ting jaman sapunika sampun kathah diremeni tiyang. Boten ningali sepuh nomipun engkang ngginaaken. Jaman engkang sangsaya maju punika dipun kebaki tiyang pengagem kudhung engkang kerep dipun arani jilbaber (basa gaul).

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kudhung&oldid=986834"