Kryłow

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kryłow iku kutha ing Polen sing dumunung ing sacredhaké Kali Bug. Krylow iku dunungé ana ing propinsi Lublin kanthi sing ndunungi 2,314 jiwa ing taun 1897, lan 400 ing taun 2008. Papan wisata wujud bètèng, gréja, Kali Bug, Santa Mikolaus lan Wolf.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]