Krisis ékonomi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Krisis ékonomi iku jroning èlmu ékonomi arupa istilah lawas miturut téori siklus bisnis, ngarujuk marang owah-owahan sing cepet tumuju résèsi. Minangka conto krisis ékonomi 1994 ing Meksiko, krisis ékonomi Argentina (1999-2002), krisis ékonomi Amerika Kidul 2002, krisis ékonomi Kamerun. Déné krisis finansial bisa arupa krisis perbankan utawa krisis monetèr.

Delengen uga[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Krisis_ékonomi&oldid=1102369"