Krisis ékonomi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Krisis ékonomi iku sajeroning èlmu ékonomi arupa istilah lawas miturut téyori siklus bisnis, tegesé owah-owahan sing rikat tumuju résèsi. Minangka conto krisis ékonomi 1994 ing Meksiko, krisis ékonomi Argentina (1999-2002), krisis ékonomi Amérika Kidul 2002, krisis ékonomi Kamerun. Déné krisis finansial bisa arupa krisis perbankan utawa krisis monetèr.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]