Krajan Rarotonga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kingdom of Rarotonga
Mātāmuatanga Rarotonga
Protektorat
1858–1901
Flag
Flag
Kutha krajan Avarua
Pamaréntahan Monarki
Jaman sajarah Imperialisme Baru
 •  Protektorat 1888
 •  Established 1858
 •  Disestablished 1901
Sawisé
Kepulauan Cook
Warning: Value specified for "continent" does not comply


Karajan Rarotonga ( Kapuloan Maori Cook : Mātāmuatanga Rarotonga ) sing dijenengi miturut pulo Rarotonga, minangka sawijining kerajaan sing didegaké ing Kapuloan Cook ing taun 1858. Ing taun 1888, kerajaan kasebut dadi wilayah Inggris ing panyuwunané dhéwé, lan ing taun 1893 jenengé diganti dadi Kapuloan Federasi Cook .

Pranala njaba[besut | besut sumber]

  • (ing basa Itali) [1]