Kowal

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Kowal
POL Kowal COA.svg
Lambang Kowal
120px
Lokasi Kowal
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Kowal
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Kowal iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung 3,484 jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kowal&oldid=1002092"