Koronowo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Koronowo
POL Koronowo COA.svg
Lambang Koronowo
120px
Lokasi Koronowo
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Koronowo
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Koronowo iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Koronowo&oldid=1090923"