Koprzywnica

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Koprzywnica
POL gmina Koprzywnica COA.svg
Lambang Koprzywnica
120px
Lokasi Koprzywnica
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Salib Suci
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Koprzywnica
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Koprzywnica iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Koprzywnica&oldid=1090885"