Kontes Lagu Eurovision 2022

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Kontes Lagu Eurovision 2022 minangka kontes kaping 66 saka Kontes Lagu Eurovision. Kontes kasebut dianakake ing Italia sawise kamenangan Måneskin sing nampilake lagu "Zitti e buoni".

Negara sing melu[besut | besut sumber]

Cathetan ngisor[besut | besut sumber]

Link eksternal[besut | besut sumber]