Konstantynów Łódzki

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Konstantynów Łódzki
POL Konstantynów Łódzki COA.svg
Lambang Konstantynów Łódzki
120px
Lokasi Konstantynów Łódzki
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Konstantynów Łódzki
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Konstantynów Łódzki iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.