Konstantynów Łódzki

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Konstantynów Łódzki
POL Konstantynów Łódzki COA.svg
Lambang Konstantynów Łódzki
120px
Lokasi Konstantynów Łódzki
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Konstantynów Łódzki
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Konstantynów Łódzki iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.