Kong Kristian

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Kong Kristian''''' iku lagu kabangsané Denmark sing kanggo acara-acara karajan.


Tèks[besut | besut sumber]

Alihbasa[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kong_Kristian&oldid=812471"