Kong Kristian

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Kong Kristian''''' iku lagu kabangsané Dhènemarken sing kanggo acara-acara karajan.

Tèks[besut | besut sumber]

Alihbasa[besut | besut sumber]