Kong Kristian

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Kong Kristian''''' iku lagu kabangsané Denmark sing kanggo acara-acara karajan.


Tèks[besut | besut sumber]

Alihbasa[besut | besut sumber]