Komisi Yudisial

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Komisi Yudisial iku lembaga nagara sing diwangun miturut UU no 22 taun 2004 sing fungsiné ngawasi perilaku hakim lan ngusulaké jeneng calon hakim agung.

Komisi Yudisial dumadi saka pitung anggota, sing wektu iki diwengku déning:

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]