Kokorètsi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kokoretsi
Kokoreç.JPG
Multiple rolls of kokoreç roasting on wood fire in İzmir, Turkey
JinisMeat dish
Panggonan asalOttoman Empire
Tlatah utawa prajaBalkans, Asia Minor
Woworan pokokLamb or goat intestines, offal (sweetbreads, hearts, lungs or kidneys)
Buku masakan: Kokoretsi  Médhia: Kokoretsi

Kokoretsi (basa Masalah Lua ing Modhul:Lang larik 1120: attempt to index field 'article_name' (a nil value). , Yunani: κοκορέτσι , Basa Turki: kokoreç ) Yaiku panganan saka Balkan lan Asia Minor, dumadi saka domba utawa wedhus usus mbungkus pengalamane jeroan, kalebu roti, ati, paru-paru, utawa ginjel, lan biasane panggang; jinis kalebu njero cincang sing dimasak ing wajan. Usus domba sing nyedhot luwih disenengi.