Kodhe bandhar udhara IATA

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Kodhe papan anggegana IATA (jeneng resmi: IATA location identifier) iku kodhe sing dumadi saka telung aksara sing dipigunakaké kanggo nandhani bandhar-papan anggegana ing saindhenging donya. Kodhe-kodhe iki disusun lan diatur déning IATA (Asosiasi Pengangkutan Udhara Internasional) lan diterbitaké kaping telu jroning setaun kapacak ing Direktori Pengkodean Maskapé Penerbangan IATA.

Deleng uga[sunting | besut sumber]

Pranala jaba[sunting | besut sumber]