Kodhe papan anggegana IATA

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Kodhe papan anggegana IATA (jeneng resmi: IATA location identifier) iku kodhe sing dumadi saka telung aksara sing dipigunakaké kanggo nandhani bandhar-papan anggegana ing saindhenging donya. Kodhe-kodhe iki disusun lan diatur déning IATA (Asosiasi Pengangkutan Udara Internasional) lan diterbitaké kaping telu sajeroning setaun kapacak ing Direktori Pengkodean Maskapé Penerbangan IATA.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]