Kodhe bandhar udhara IATA

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Kodhe papan anggegana IATA (jeneng resmi: IATA location identifier) iku kodhe sing dumadi saka telung aksara sing dipigunakaké kanggo nandhani bandhar-papan anggegana ing saindhenging donya. Kodhe-kodhe iki disusun lan diatur déning IATA (Asosiasi Pengangkutan Udhara Internasional) lan diterbitaké kaping telu jroning setaun kapacak ing Direktori Pengkodean Maskapé Penerbangan IATA.

Deleng uga[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]