Końskowola

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Końskowola iku sawijining désa ing nagara Polen, ana ing antarané Puławy lan Lublin, ing Kali Kurówka. Désa iki ibukuthane dhusun (gmina) ing sajerone Puławy County lan Lublin Voivodeship. Pedununge 2.188 (taun 2004).