Końskowola

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Końskowola iku sawijining désa ing nagara Polen, ana ing antarané Puławy lan Lublin, ing Kali Kurówka. Désa iki ibukuthane dhusun (gmina) ing sajerone Puławy County lan Lublin Voivodeship. Pedununge 2.188 (taun 2004).