Knäck

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Knäck
Knäck (2pcs).jpg
Two pieces of knäck. Left one made with Swedish light syrup (ljus sirap), right one made with the dark variety (mörk sirap).
JinisToffee
Panggonan asalSweden
Woworan pokokHeavy cream, sugar, golden syrup, butter
Buku masakan: Knäck  Médhia: Knäck

Knäck utawa Christmas Butterscotch [1] minangka salah sawijining olahan kuwe kopi Swèdhen tradisional sing disiyapake nalika Natal . Jeneng kasebut diterjemahake menyang "retak" lan nuduhake konsistensi sing angel (ngelingake garis Daim utawa Skor ). Sawetara seneng knäck dadi alus lan kenyal, sing gampang digayuh kanthi nyampur campuran kanggo wektu sing luwih cekak.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Christmas Butterscotch (Knäck)" (ing basa English). Sveriges Radio. 21 December 2004. Dibukak ing 25 December 2017.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)