Kick Andy

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Kick Andy punika wangun program talkshow kang diasuh déning penjenengané Andy F. Noya ing Metro TV. Kick Andy mangudara ing saben dina Jumat jam 21.30 WIB uga nduwèni tayangan balen ya iku saben Minggu jam 15.30 WIB.


Pranala njaba[besut | besut sumber]