Kiat Esemka

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Kiat Esemka ya iku montor rakitan siswa-siswa SMK 2 Surakarta lan bengkel Kiat Motor sing nganggo bahan komponèn lokal nganti 80% akèhé. Montor iki digadhang-gadhang dadi Mobil Nasional mergane digunakna Walikota Sala dadi mobil dhinas.

Rujukan[besut | besut sumber]