Ketan ireng

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ketan ireng kang wis diolah dadi bubur

Ketan ireng yaiku salah sawijining ketan kang warnanè ireng. Ketan ireng bisa diolah dadi tapé, bubur kacang ijo, es doger, rengginang, lan liya-liyané.

Cathetan suku[besut | besut sumber]