Kenthang gorèng kèju

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Cheese fries
Shake shack cheese fries.jpg
Jeneng liyanéCheesy chips, chips and cheese
JinisFast food
AjanganSide dish, snack
Panggonan asalUnited States
Woworan pokokFrench fries, cheese
Ènergi panganan
(per ajangan)
336Cithakan:Citation needed lead kcal
Buku masakan: Cheese fries  Médhia: Cheese fries
Goreng keju cabai
'Kentang Goreng' sing kalebu keju, bawang bombay panggang, lan nyebar kanthi rutinitas goreng ing In-N-Out Burger, bagean saka menu "rahasia".[butuh sitiran][ <span title="This claim needs references to reliable sources. (August 2020)">perlu rujukan</span> ][ <span title="This claim needs references to reliable sources. (August 2020)">perlu rujukan</span> ]

Kentang keju utawa kripik keju (basa Inggris Inggris pungkasan ) minangka salah sawijining olahan panganan sing kalebu kentang goreng sing ditutupi keju, kanthi kemungkinan tambahan macem-macem topping liyane. Goreng keju umume disajikake kanggo nedha awan utawa nedha bengi. Iki bisa ditemokake ing lokasi panganan cepet, restoran, lan panggangan ing saindenging jagad.