Kembang dahlia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kembang Dahlia

Kembang Dahlia iku asale saka nagara Meksiko.[1] Kejaba Nagara Meksiko, kembang Dahlia uga minangka kembang resmi ing kutha Seattle, Washington, Amerika Serikat.[1] Jeneng Dahlia asale saka jeneng ilmuan Swedia ya iku Andreas Dahl.[1] Dheweke minangka wong kang duweni sumbang sih gedhe tumrap budidaya kembang Dahlia.[1]

Cathetan Suku[besut | besut sumber]

  1. ^ a b c d http://www.anneahira.com/bunga-dahlia (diunduh tanggal 8 Juli 2011)
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kembang_dahlia&oldid=983929"