Kedung Putri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kedung Putri iku objek wisata sing dumunung ana ing Randhublatung, Blora. Kedhung Putri biyasa dianggo adus Citro Wati putri raja Purwocarito, kedhung putri tepate dumunung ing ndésa hutan petak 52 RPH Gumeng BKPH Temanjang, KPH Randublatung. Sacara administratif kalebu wewengkon Désa Tanggel Kacamatan Randubaltung Kab. Blora[1]

Rujukan[besut | besut sumber]