Katz und Maus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Katz und Maus (Kucing lan Tikus) iku sawijining novèl pangriptané Günter Gras, sawijining panulis Jerman. Novèl iki kapisan dibabar 1961 ing Berlin déning Hermann Luchterhand Verlag. Novèl iki pérangan kapindho saka Trilogi Danzig. Buku iki nyritakaké Joachim Mahlke, sawijining bocah sing dadi wong njaba, amarga tumuwuh tanpa bapak.

Carita iki settingé ana ing Danzig sakiwa-tengené Perang DOnya II nalika kutha iki dikuwasani Tentara Nazi Jerman.